Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-09@17:12:24 GMT

این مدت به ترکش‌ها و حرفهای بی‌ربط گوش نمیدهم

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۶۶۲۹۰

نمکی با بیان اینکه ما مدت‌ها به دنبال آغاز واکسیناسیون معلمان بودیم گفت: وزیر بهداشت در هیچ کجای دنیا مسئول تهیه واکسن نیست.اما وقتی احساس می‌کنم که به قول قدیمی‌ها «علی مانده و حوضش» دیگر مجبور هستم و برای سلامت مردم حاضرم همه چیز را به جان بخرم. در این میان به برخی ترکش‌ها و حرف‌های بی ربط گوش نمی‌دهم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان: سعید نمکی در مراسم افتتاحیه پایگاه تجمیعی واکسیناسیون معلمان که امروز و همزمان با عید سعید غدیر خم آغاز به کار کرد اظهار کرد: مدرسه پایگاهی نیست که بتوان آن را بست. امروز در ادبیات توسعه، انسان توسعه یافته، هدف غایی توسعه است و اولین پایگاه مهم بعد از خانواده برای این انسان توسعه یافته که در آن می‌آموزد چگونه درست و اجتماعی زندگی کند، چگونه به قانون و حقوق شهروندی احترام بگذارد و چگونه مهرورزی کند، مدرسه است.

وی افزود: در مدرسه می‌شود دوستی‌ها و مهربانی‌هایی را تجربه کرد که قبل و بعد از آن هیچ‌گاه نمی‌شود. در مدرسه می‌توان تجاربی را آموخت که در هیچ کجای مسیر زندگی امکان پذیر نیست.

وزیر بهداشت با بیان اینکه در این مدت یکی از غصه‌های من و آقای حاجی میرزایی بسته بودن مدارس بوده است گفت: البته در وزارت آموزش‌وپرورش، زحمات بسیاری برای ایجاد یک بستر آموزشی در فضای مجازی متحمل شدند که کار بسیار ماندگاری هم بود؛ بااین‌حال نمی‌شود ارتباط چهره به چهره، تجربه زیست جمعی و تحرکات درون مدرسه‌ای را در فضای مجازی خلق کرد. پدیده‌ای نیست که بشود آن را در فضای مجازی آموخت.

وی افزود: امروز یکی از مشکلات جوامع و تجربه تنهایی و انزوای بشریت، همین فضای مجازی است. مدرسه جایگاهی است که می‌توان ساعت‌ها این زندگی در فضای مجازی را کنار گذاشت و با اطرافیان تعامل مستقیم داشت. حذف فرهنگ سحرخیزی در ماه‌های گذشته را شاهد بودیم. اگر سحرخیزی حذف بشود، نسل مولد و پویایی برای آینده نخواهیم داشت.

نمکی با بیان اینکه ما مدت‌ها به دنبال آغاز واکسیناسیون معلمان بودیم گفت: وزیر بهداشت در هیچ کجای دنیا مسئول تهیه واکسن نیست، دیگران می‌آورند و به او می‌دهند و او باید زیرساخت‌ها را برای توزیع و تزریق فراهم کند. ما اکنون به تزریق روزی ۴۰۰ هزار دوز رسیده‌ایم و به بالاتر از آن‌هم خواهیم رسید، این کار من است. اما وقتی احساس می‌کنم که به قول قدیمی‌ها «علی مانده و حوضش» دیگر مجبور هستم و برای سلامت مردم حاضرم همه چیز را به جان بخرم. در این میان به برخی ترکش‌ها و حرف‌های بی ربط گوش نمی‌دهم. ما به عشق مردم روی مین رفته‌ایم. همین‌که یک مرتبه رهبری تأیید فرمودند تا آخر برای تیم ما مایه دلخوشی است. همین که امروز مردم را می‌بینیم که برای واکسیناسیون می آیند مایه دلخوشی است.

وزیر بهداشت تصریح کرد: قرار نبود واکسن بیاوریم ما مجبور شدیم واکسن بیاوریم. در دنیا واکسن را به‌راحتی به ما نمی‌دادند و نمی‌دهند و حتی آنها که به‌عنوان دوست رویشان حساب می‌کردیم و تزریق را به روزی ۳۰۰ هزار رسانده بودیم، ناگهان ترمز را کشیدند و این پیام را دریافت کردیم که امروز دوست و دشمن در فرهنگ و اقتصاد معنایی ندارد و آنجا که منافعشان در میان است دیگر این چیزها را نمی‌بینند حتی اگر با شما هم قسم باشند.

وی با اشاره به اینکه ما از روز اول این اعتقاد را داشتیم که باید به ساخت داخل متکی باشیم گفت: وقتی دنیا دید که ما نتایج خوبی کسب کردیم، وقتی بی نیازی ما را دیدند، یک مرتبه دروازه‌ها باز و دنیا هم همراه‌تر شد. امروز وضعیت ورود واکسن هم بهتر شده است. امروز همزمان با عید سعید غدیر در چند نقطه به صورت نمادین و از روز شنبه کار واکسیناسیون را برای برخی اقشار به صورت گسترده شروع می‌کنیم. از امروز واکسیناسیون زندانیان هم شروع شده است.

نمکی افزود: واکسیناسیون اساتید ارجمند دانشگاه‌ها را شروع کردیم و تزریق واکسن خبرنگاران و اصحاب رسانه که در روزهای سخت کرونا در کنار ما و مردم بودند را هم از امروز داریم شروع می‌کنیم. واکسینه کردن قضات و پرسنل دادگستری و دادگاه‌ها را هم از هفته دیگر شروع می‌کنیم. واکسیناسیون اقشار پرریسک مانند نیروی نظامی و انتظامی را هم در برنامه خواهیم داشت.

وزیر بهداشت با بیان اینکه در استان‌های جنوب و جنوب شرق زیر ۵۰ ساله‌ها و در تهران و دیگر استان‌ها زیر ۶۰ ساله‌ها را شروع کردیم گفت: واکسیناسیون دیابتی‌ها و بیماران خاص را داریم تمام می‌کنیم. تعداد بسیار فراتر از میزانی که تا پایان دولت وعده داده بودیم را واکسینه خواهیم کرد.

وی در پایان اضافه کرد: امید است تا اواسط هفته آینده کل معلمان را واکسینه کنیم. تزریق واکسن رانندگان حمل و نقل عمومی در حال انجام است و رانندگان سرویس مدارس را هم انجام خواهیم داد. واکسیناسیون زیر ۱۸ ساله‌ها در دنیا بسیار محدود است و در پروتکل واکسیناسیون نیست، اما اگر قرار باشد که واکسنی چون پاستور که روی زیر ۱۸ سال جواب گرفتیم را شروع کنیم، جزئیات را اعلام خواهیم کرد و امید است به سرانجام مطلوبی برسیم.

منبع: مهر برچسب ها: وزیر بهداشت ، حرف های بی ربط ، واکسیناسیون معلمان ، تهیه واکسن

منبع: ناطقان

کلیدواژه: وزیر بهداشت حرف های بی ربط واکسیناسیون معلمان تهیه واکسن واکسیناسیون معلمان فضای مجازی وزیر بهداشت بی ربط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۶۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین اخبار اجتماعی جهان در هفته گذشته

از وقوع سیل و طوفان مرگبار در برزیل گرفته تا آزمایش بالینی اولین داروی رشد مجدد دندان‌ در ژاپن از جمله مهم‌ترین اخبار و رویدادهای جهان در حوزه اجتماعی طی یک هفته گذشته بودند.

به گزارش ایسنا، وقوع حوادث مختلف، یافته‌ها و موضوعات مهمِ حوزه سلامت و اتفاقات و مناسبت‌های محیط زیستی در سراسر دنیا از جمله اخباری هستند که هفته گذشته در صدر رویدادهای اجتماعی جهان قرار گرفتند.

اخبار مرتبط با افزایش چشمگیر کودکان آمریکایی که یکی از والدین خود را به دلیل خشونت با اسلحه یا مصرف بیش از حد مواد مخدر از دست داده‌اند و نیز ثبت پربارش‌ترین ماه آوریلِ پاکستان در بیش از ۶۰ سال گذشته از جمله اخبار برگزیده اجتماعی در جهان طی بازه زمانی مذکور هستند که در ادامه به برخی از آنها می‌پردازیم:

ثبت پربارش‌ترین ماه آوریلِ پاکستان در بیش از ۶۰ سال گذشته

آژانس هواشناسی پاکستان اعلام کرده است این کشور مرطوب ترین ماه آوریل (ماه گذشته میلادی) خود از سال ۱۹۶۱ میلادی را تجربه کرده است و بیش از دو برابر بیشتر از حد معمول در این ماه بارندگی داشته است.

کارشناسان هواشناسی پاکستان اعلام کردند میزان بارندگی در آوریل سال جاری (۲۰۲۴)، ۵۹.۳ میلی‌متر است که «بیش از حد بالاتر» از میانگین نرمال ۲۲.۵ میلی‌متر است.

بیشترین میزان بارندگی در ایالت «بلوچستان» با ۴۳۷ درصد بیشتر از میانگین به ثبت رسیده است.

چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟

نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد برای دست‌ یافتن به سلامتی مطلوب باید روزی چهار ساعت را به درجاتی از فعالیت بدنی اختصاص دهید.

متخصصان دانشگاه صنعتی سوینبرن استرالیا رفتار ۲۰۰۰ نفر را در بازه زمانی ۲۴ ساعته تجزیه و تحلیل کردند تا برای دستیابی به سلامتی مطلوب و بهینه، ترکیبی مناسب از تمرین بدنی و استراحت را تعیین کنند.

زمان‌بندی و تفکیک ایده‌آل تقریبا به این شکل بود که هشت ساعت خواب، پنج ساعت ایستادن، شش ساعت نشستن و تقسیم چهار ساعت برای فعالیت بدنی سبک و متوسط.

رعایت این تقسیم‌بندی به کنترل قند خون و ارتقای سلامتی قلب کمک می‌کند.

سیل در افغانستان قربانی گرفت

خبرگزاری «شینهوا» اعلام کرده است سیلِ روزهای اخیر در برخی نواحی افغانستان تاکنون دست‌کم ۱۴ کشته برجای گذاشته و به برخی از روستاها خسارت زده است.

مقامات روز یکشنبه اعلام کردند در پی دور جدید باران‌های شدید و جاری شدن سیل در ولایات غرب و شمال افغانستان و مناطق همجوار آن، فوت دست‌کم ۱۴ تن در روزهای اخیر تایید شده است.

در ویدیوهای منتشرشده لحظه ویرانی خانه‌های روستایی، آوار سنگ‌هایی که سیل با خود آورده و روستاییان در حالیکه از این اتفاقات شوکه شده‌اند، دیده می‌شود.

اقدام عجیب شهردار «سیسیل» در پی افزایش جمعیت بزها

«ریکاردو گولو»، شهردار جزیره سیسیل در ایتالیا که جمعیت بزهای وحشی در آن افزایش یافته به مقامات محلی پیشنهاد داده است این حیوانات را به صورت رایگان به مردم واگذار کنند.

جمعیت بزهای وحشی در این جزیره به طور چشمگیری افزایش یافته است.

همین موضوع نیز باعث شده تا مقامات محلی به فکر واگذاری این حیوانات به مردم بیفتند.

مقامات محلی اظهار کردند: ما مطلقا نمی‌خواهیم حتی معدوم کردن حیوانات را در نظر بگیریم، بنابراین ایده واگذاری آنها را تشویق می‌کنیم. هر کسی می‌تواند درخواستی برای دریافت بز بدهد، لازم نیست کشاورز باشد و هیچ محدودیتی در تعداد وجود ندارد.

سازمان ملل: سیل در شرق آفریقا به ۷۵۰ هزار نفر آسیب زده است

سازمان ملل روز دوشنبه اعلام کرد نزدیک به ۷۵۰ هزار نفر بر اثر سیل در شرق آفریقا آسیب دیده‌اند.

همچنین بر اثر سیلاب در این منطقه ۲۳۴ هزار نفر آواره و بیش از ۲۳۶ نفر کشته شده اند که بیش از ۲۲۹ نفر از این آمار به تنهایی مربوط به کنیا است.

دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (OCHA) همچنین گفت مقامات محلی کنیا گزارش داده اند که بیش از ۲۸۵ هزار نفر در سراسر این کشور تحت تاثیر پیامدهای سیل قرار گرفته اند.

این سازمان اعلام کرده است تاکنون کمک‌های نقدی و بهداشتی به افراد آسیب دیده رسانده است.

والدین قربانی مواد مخدر و اسلحه در آمریکا؛ افزایش ۳ برابری کودکان آسیب‌دیده در ۲ دهه اخیر

بر اساس داده‌های یک مطالعه جدید، نزدیک به ۱۰۰ هزار کودک آمریکایی در سال ۲۰۲۰ یکی از والدین خود را به دلیل خشونت با اسلحه یا مصرف بیش از حد مواد مخدر از دست داده‌اند که نسبت به سال ۱۹۹۹ میلادی سه برابر شده است.

به گفته تیمی که یافته‌های خود را در چهارم ماه مه (ماه جاری میلادی) در مجله انجمن پزشکی آمریکا (JAMA) گزارش کرد، به طور کلی این دو علت تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) از موارد دست دادن والدین در سال ۲۰۲۰ را تشکیل می‌دهند که تقریباً دو برابر سطح ذکر شده در سال ۱۹۹۹ میلادی است.

تیمی به سرپرستی «متیو کیانگ» از دانشکده پزشکی دانشگاه استنفورد به این نتیجه رسیدند: جوانان آمریکایی در معرض خطر بالا و فزاینده ای برای تجربه مرگ والدین‌شان با مواد مخدر یا سلاح گرم هستند.

افزایش تلفات سیل در برزیل؛ ساکنان با کمبود آب مواجه هستند

شمار قربانیان سیل و طوفان در ایالت «ریو گرانده جنوبی» برزیل به ۹۵ تن رسیده و این در حالی است که کارشناسان نسبت به بارندگی‌های بیشتر هشدار می‌دهند.

مقامات محلی می‌گویند در پی بارندگی و جاری شدن سیلاب ساکنان مناطق حادثه دیده با کمبود آب مواجه شده‌اند.

همچنین به گفته نیروهای امدادی، تاکنون ۳۷۲ نفر دیگر مصدوم شده و ۱۳۱ نفر همچنان مفقود هستند.

آزمایش بالینی اولین داروی رشد مجدد دندان‌ در ژاپن

متخصصان ژاپنی اعلام کردند آزمایش‌ بالینی اولین «داروی رشد دوباره دندان» در ماه سپتامبر (شهریور) امسال (۲۰۲۴) در بیمارستان دانشگاه «کیوتو» آغاز می‌شود.

پس از تایید ایمنی این دارو، آن را برای افرادی که به‌طور مادرزادی دندان ندارند تجویز می‌کنند تا از تاثیر آن مطمئن شوند. متخصصان امیدوارند که این دارو از سال ۲۰۳۰ در بازار عرضه شود.

باور بر این است که حدود یک درصد از جمعیت جهان با کمبود دندان مادرزادی مواجه‌اند. فقدان شش دندان یا بیش از آن به «الیگودنشیا» یا کمبود دندان ارثی معروف است.

به گزارش مرکز اطلاعات بیمارستان کیوتو که در این پژوهش مشارکت دارد، اولین مرحله آزمایش‌های بالینی از سپتامبر سال جاری تا اوت ۲۰۲۵ خواهد بود. برای سنجش میزان اثربخشی این دارو آن را به‌شکل وریدی (از راه رگ‌ها) به ۳۰ مرد سالم ۳۰ تا ۴۶ ساله تزریق خواهند کرد.

واکسن‌های کرونای آسترازنکا به دلیل کاهش تقاضا جمع‌آوری می‌شوند

شرکت آسترازنکا اعلام کرد به دلیل مازاد واکسن‌های کووید ۱۹، محموله‌های واکسن‌های قبلی خود را از سراسر جهان جمع‌آوری می‌کند.

این شرکت اعلام کرده است از زمان آغاز همه‌گیری کووید ۱۹ چندین نسخه به روز شده از واکسن‌هایی که برای مقابله با ویروس کرونا ساخته شده از سوی شرکت‌های مختلف راهی بازار شده‌اند و همین امر موجب کاهش تقاضا و مازاد واکسن‌ کرونای Vaxzevria ساخت این شرکت شده که دیگر تولید یا عرضه نمی‌شود.

پیشتر نیز در پی شکایت گروهی در انگلیس، این شرکت اعتراف کرده بود که موارد نادری از واکسن‌های کووید ۱۹ آسترازنکا به ایجاد لخته خون و مرگ بیماران منجر شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون بیش از ۷۶ هزار راس دام در رودسر
  • نزاع برای یک صندلی
  • مهم‌ترین اخبار اجتماعی جهان در هفته گذشته
  • ما وزیر جنگ نیاز داریم نه هواشناس
  • صهیونیستها خطاب به گالانت: ما وزیر جنگ نیاز داریم نه هواشناس
  • تنیس‌فوتبال هیجانی در تمرین پرسپولیس
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • بورس امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • دام‌ها در خوزستان به طور رایگان واکسینه می‌شوند
  • اوسمار ویرا: چیزی را در پرسپولیس ادامه می دهیم که یحیی گل محمدی آن را شروع کرد!