Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش از شروع آموزش حضوری در مدارس متوسطه اول سراسر کشور از اول آذرماه خبر داد.

«مرضیه مسگرزاده» امروز ۲۶ آبان ماه در نشست تخصصی با مدیران مدارس متوسطه استان کرمان در بستر شبکه شاد با اشاره به مشکلات ناشی از شیوع ویروس کرونا در روند یاددهی و یادگیری اظهار کرد: مدیران مدارس  بیشترین زحمت را در شرایط کنونی متحمل شدند و در تسهیل روند آموزش نقش موثری داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سال تحصیلی جدید بر طبق دستورالعمل های ستاد ملی کرونا و ابلاغیه وزارت آموزش و پرورش به صورت تدریجی و آرام با ترکیبی از آموزش مجازی و حضوری آغاز شده و از  ابتدای مهرماه مدارس روستایی و عشایری با جمعیت کم و کارگاه های عملی مهارتی هنرستان های فنی و حرفه ای و کاردانش فعالیت خود را به صورت حضوری آغار کرده اند.

مسگرزاده از الگوی تعالی مدیریت مدرسه به عنوان  یکی از مهم‌ترین برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش نام برد و افزود:  توجه به سلامت روحی، روانی و جسمانی دانش آموزان در زمینه پیگیری آموزش  به صورت حضوری ضرورتی انکارناپذیر است.

وی تاکید کرد: رعایت پروتکل های بهداشتی بر اساس تصمیم ستاد ملی کرونا در مدارس ضروری است و مدیران مدارس باید تمهیدات لازم را جهت پیگیری آموزش به صورت حضوری از اول آذر ماه انجام دهند.

مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش بر ضدعفونی نمودن منظم  مدارس، تهیه مواد بهداشتی جهت ضدعفونی نمودن فضای مدرسه، تهیه مواد بهداشتی برای دانش آموزان در کلاس درس و برنامه ریزی منظم برای نحوه حضور دانش آموزان به صورت گروه بندی شده بر اساس شرایط مدرسه تاکید کرد و گفت: تصمیم گیری در خصوص نحوه حضور دانش آموزان در مدرسه بر عهده شورای مدرسه براساس امکانات و شرایط موجود است. 

وی تاکید کرد: با توجه به شرایط سخت ناشی از شیوع ویروس کرونا در جامعه مدیران مدارس باید به گونه ای برنامه ریزی کنند که سلامت جسمانی دانش آموزان در این روند حفظ شود.

مسگرزاده با بیان اینکه در تمامی مدارس متوسطه دوره دوم از ۱۵ آبان ماه آموزش به صورت حضوری پیگیری می شود، گفت: تحت هر شرایطی آموزش در مدارس متوسطه دوره اول نیز از اول آذرماه به صورت حضوری پیگیری خواهد شد و باید به گونه ای برنامه ریزی شود که حتی یک دانش آموز از تحصیل باز نماند. 

وی با بیان اینکه واکسینه شدن دانش آموزان شرط بازگشایی مدارس و فعال شدن آموزش حضوری نیست، گفت: طبق قانون وقتی تعداد اکثریتی از دانش‌آموزان واکسن زدند ایمنی لازم ایجاد می‌شود و این موضوع تا حد قابل قبولی در دنیا پذیرفته شده است.

مسگرزاده بیان کرد: بر اساس بررسی دریافت واکسن کرونا ضرورری است و باید دانش آموزان و اولیا آنها، فرهنگیان و رانندگان سرویس مدارس را جهت واکسینه شدن تشویق کنیم.

مدیرکل دفتر آموزش دوره اول متوسطه وزارت آموزش و پرورش در پایان اظهار کرد: در زمینه الگوی تعالی  مدیریت مدرسه هر چقدر بیشتر بدانیم  بهتر است و در زمینه مدیریت بهینه، افزایش کارآیی و اثربخشی در مدرسه موثر است، زیرا تمامی فعالیت‌ها، مأموریت‌ها و وظایف یک مدرسه در این الگو مورد توجه قرار گرفته و در آن به تمامی ارکان مدرسه توجه شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی آموزش حضوری واکسیناسیون دانش آموزان كرمان وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان صورت حضوری مدارس متوسطه مدیران مدارس دوره اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۹۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان گفت: توجه به سند تحول بنیادین در ساحت‌های تربیتی دانش‌آموزان پر اهمیت است، به همین منظور آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین در کف مدرسه است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، رسول شیدایی امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران توجه به برنامه‌های پرورشی را از اولویت‌های آموزش و پرورش دانست و اظهار کرد: اگر فرآیند تربیت درست انجام شود، آموزش هم خود به خود به صورت مطلوب انجام خواهد شد.

وی افزود: ایران قوی، نیازمند مدرسه قوی است و مدرسه قوی نیاز به معلم قوی دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان خاطرنشان کرد: توجه به سند تحول بنیادین در ساحت‌های تربیتی دانش‌آموزان پر اهمیت است؛، به همین منظور آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین در کف مدرسه است.

شیدایی اضافه کرد: با توجه به شعار امسال، از برنامه‌های مهم آموزش و پرورش مهارت‌آموزی دانش آموزان خواهد بود و هر سال ۳۰۰ ساعت آموزش مهارت‌های زندگی و مهارت‌های فنی در برنامه‌های مدرسه گنجانده شده است.

وی با بیان اینکه توجه به برنامه‌های آموزش و پرورش به حوزه قرآن، عترت و نماز نیز از اولویت‌ها است، گفت: با توجه به اینکه تفاوت‌های تربیتی میان خانواده‌ها و دستگاه تعلیم و تربیت نیاز به بازسازی دارد؛ بنابراین اثرات شرکت در اردوهای راهیان نور و راهیان پیشرفت می‌تواند در آگاهی‌بخشی به دانش‌آموزان اثر بالایی داشته باشد.

کد خبر 751780

دیگر خبرها

  • تحویل حدود ۱۲ هزار کلاس درس به دانش‌آموزان در مهر ۱۴۰۳
  • تلاش برای تحویل ۱۲ هزار کلاس درس تا پایان امسال
  • مافیای کنکور برای آموزش و پرورش تعیین تکلیف می‌کرد
  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • برگزاری رویدادهای مشترک منطقه ۱۰ اصفهان با مدارس حصه
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد