Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری ایسکانیوز، سیدمحمد بطحایی در گردهمایی حضوری رابطان تربیت بدنی سما استان ها گفت: امروز فضای ارتباطات الکترونیکی به سرعت در حال گسترش است. در این فضا اهمیت تربیت بدنی و ورزش به مراتب بیشتر از گذشته است و تربیت بدنی صرف تربیت بدنی نیست. آثار و پیامدها و دستاوردهای فرا جسمی دارد و جنبه های فرهنگی آن نیز حائز اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر امروز با انحراف های قامتی، کم تحرکی و آثار جسمانی خطرناک رو به رو هستیم برای این است که از آثار تربیتی و فرهنگی ورزش غفلت کره ایم.

رئیس سازمان سما، زمین و میادین ورزشی را مهم و موثر دانست و اضافه کرد: امروز بچه ها باید استقامت در برابر مشکلات زندگی را در زمین های ورزشی تمرین کنند. فرزندان ما در عرصه های ورزشی می آموزند که چه گونه در کنار هم تیمی های خود برای کسب موفقیت تلاش کنند. شرایط در دوران کرونا تغییر کرده است و ما باید شیوه های نوین علاقه مند کردن دانش آموزان به ورزش را بیابیم و به کار گیریم. عامل موفقیت ما در آینده به کار گرفتن روش های نوین است.

وزیر اسبق اموزش و پرورش کشور، تربیت بدنی را اصلی ترین ابزار گسترش فرهنگ برشمرد وخاطرنشان کرد: تربیت بدنی یکی از اصلی ترین ابزارهای گسترش فرهنگ به شمار می آید و وظیفه اصلی ما در حوزه تعلیم و تربیت گسترش فرهنگ است. توجه به حفظیات نباید تنها کارکرد مدرسه ها باشد چرا که محفوظات، سطحی ترین لایه آموزش است و سهم بسیار اندکی در تربیت دارد. متاسفانه اما امروز همین محفوظات به اصلی ترین کارکرد نظام تعلیم و تربیت تبدیل شده است. باید به این مهم توجه داشت در محیط بازی های ورزشی است که دانش آموزان باید فرهنگ اسلامی، ایرانی و روحیه پهلوانی و جوانمردی را فرا بگیرند.

معاون آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به ظرفیت های بالای مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی و تاکید دکتر طهرانچی و مدیران ارشد دانشگاه بر استفاده سما از امکانات واحدهای دانشگاهی خاطر نشان کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی ظرفیت های بسیار بالا و خوبی داریم و شما به عنوان متولیان تربیت بدنی استان ها باید این امکانات و تجهیزات را شناسایی و برای استفاده از آنها با هماهنگی واحدهای دانشگاهی اقدام کنید. علاوه بر این، بهره مندی از این ظرفیت ها در واقع مزیت رقابتی مجموعه مدرسه های سما نیز به شمار می آید.

توجه به بازی های ورزشی نکته ای بود که دکتر بطحائی در خاتمه سخنانش به آن اشاره کرد و افزود: باید با کمک اعضای هیات علمی در زمینه های تخصصی ورزشی به سمت بازی های ورزشی قدم برداریم امروز . زمینه گسترش بازی های ورزشی در مدرسه های سما فراهم است و باید به خاطر داشت که کار گروهی و تیمی برای رسیدن به هدف مشترک اصالت دارد.

                                       

دکتر لشگری: استعدادیابی را از مدرسه های سما شروع کنیم

همچنین رئیس مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: مدرسه های سما بخش مهمی از خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی است و باید در کنار هم برای نیل به اهداف دانشگاه قدم برداریم.

ضرورت و اهمیت ورزش موضوع دیگری بود که دکتر امیرعباس لشگری به آن اشاره کرد و ادامه داد: در دوران پاندمی کرونا شاهد بودیم افرادی که تمرین ورزشی هوازی داشته اند نسبت به دیگران کمتر به این بیماری دچار شده اند.

او با تاکید بر ضرورت تعامل بیشتر با مدرسه های سما، از توجه ویژه دکتر طهرانچی به حوزه تربیت بدنی و سلامت تشکر و خاطرنشان کرد: در شورای عالی ورزش مصوب کرده ایم نمایندگان سما در استان ها، در این شورا عضو باشند.

دکتر لشگری با اشاره به آثار خطرناک بی توجهی به ورزش، عنوان کرد: در همان روزهای ابتدایی شیوع کرونا ویروس، سامانه ورزش غیرحضوری را در دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی کردیم. سپس نخستین لیگ ورزش های همگانی در دانشگاه آزاد اسلامی با بیش از 31 هزار شرکت کننده در راستای توسعه توجه به این ورزش و فراگیری آن راه اندازی شد. البته امیدواریم در دوره های بعدی با اضافه کردن جمعیت دانش آموزی سما دانشگاه آزاد اسلامی و حضور فعال تر واحدها شاهد رشد چمگشیرتر این لیگ باشیم.

ضرورت توسعه ورزش های همگانی در مدرسه های سما با اشاره به سند پنج ساله تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی از دیگر موضوع هایی بود که دکتر لشگری به آن اشاره کرد: «یکی از مهم ترین مباحث ما در ورزش، مقوله استعدادیابی است. استعدادیابی را باید از مدرسه های سما شروع کنیم. استعدادها باید شناخته و به تیم های حرفه ای دانشگاه تزریق شوند. در دانشگاه آزاد اسلامی از استعدادها با جدیت حمایت خواهیم کرد.»

برگزاری جشنواره بومی- محلی با هدف شناسایی و تقویت ورزش های بومی و محلی در آینده نزدیک، نکته پایانی رئیس مرکز ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست بود.

در پایان بخش نخست گردهمایی، دکتر جمشید همتی، یکی از مسئولان حوزه تربیت بدنی و سلامت معاونت آموزش های عمومی و مهارتی، گزارش جامعی از عملکرد این حوزه و برنامه های آتی ارائه داد که راه اندازی آکادمی تخصص ورزش در هر استان، راه اندازی تیم های پایه سما در باشگاه فرهنگی ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی، راه اندازی زورخانه های دانش آموزی، تشکیل شورای تربیت بدنی و سلامت و اعزام تیم های دانش آموزی به مسابقه های برون مرزی با همکاری فدراسیون های مربوط، از جمله آن ها بود.

کارگاه تخصصی با موضوع بازاریابی ورزشی، نشست پرسش و پاسخ، تقدیر از مدیران تربیت بدنی سما یزد، اصفهان و مشهد به عنوان استان های برتر در فعالیت های ورزشی و پخش کلیپ فعالیت های ورزشی مدرسه های سما، از دیگر برنامه های گردهمایی امروز بود.  

گفتنی است گردهمایی یکروزه رابطان تربیت بدنی سما استان ها صبح امروز با حضور سیدمحمد بطحائی معاون آموزش های عمومی و مهارتی، دکتر لشگری رئیس مرکز تربیت بدنی و سلامت دانشگاه آزاد اسلامی و رابطان تربیت بدنی استان ها در محل معاونت آموزش های عمومی و مهارتی برگزار شد.

هومن جعفری کد خبر: 1126416 برچسب‌ها ورزش

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ورزش آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی تربیت بدنی و سلامت بازی های ورزشی مدرسه های سما راه اندازی دکتر لشگری مدرسه ها استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۴۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده‌های مهارت برای تأمین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، در حاشیه برگزاری مراسم تکریم و معارفه رؤسای قدیم و جدید دانشگاه آزاد اسلامی گیلان، محمدعلی نادی خوراسگانی معاون تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی به همراه مجتبی ملکی چوبری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی گیلان و جمعی از مدیران این دانشگاه از قسمتی از شرکت تولیدی نوید مرغ گیلان بازدید کردند.

نادی در بازدید و نشست با مسئولان این شرکت تولیدی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی دارای ظرفیت‌های بالایی در کشور بوده که می‌توان از این ظرفیت‌های در راستای رفع مشکلات جامعه استفاده کرد و در این باره دو مدل طراحی شد که نخستین مدلی که در حوزه مهارت دنبال آن هستیم ایجاد هنرستان فنی در جوار صنعت است که بتوانیم با آموزش مهارتی به مهارت آموزان، گامی را در کمک به رفع مشکل نیروی انسانی ماهر صنایع برداریم. به‌عنوان نمونه می‌توانیم با تربیت تکنسین درجه ۲ در صنایع از این نیروی تربیت شده استفاده کرد.

وی افزود: دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی باید تخصصی شود و پس از تربیت در این دانشگاه وارد بازار کار شده اکنون، دانشکده‌های مهارت قادر خواهند بود با توجه به نیاز صنایع به منابع انسانی دانشجو جذب کنند و به آنان آموزش دهند در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان می‌تواند با توجه به ظرفیت‌های بهینه‌ای که دارد نسبت به طراحی دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی به‌صورت تخصصی با توجه به نیاز استان و صنایع اقدام کند.

معاون تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد:‌ به‌عنوان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با توجه به صنعت طیور استان و کشور، دانشکده تخصصی مهارتی طیور راه‌اندازی کند و پس از تربیت نیروی کار متخصص در این دانشگاه، آنان را وارد بازار کار کرده و نیاز استان گیلان به نیروی متخصص ماهر توسط دانشگاه آزاد اسلامی برطرف خواهد شد.

نادی تأکید کرد: با رفع موانع موجود اتفاقات خوبی در حال وقوع است و با رفع موانع، صنعت راحت‌تر می‌تواند از ظرفیت دانشگاه‌ها استفاده کند. تردد استادان در صنعت و تأمل با نیرو‌های مشغول به کار، می‌توانند باعث ورود اطلاعات جدید به شرکت شده و آموزشکده‌های تخصصی با توجه به نیازسنجی در استان، راه‌اندازی شود. باید خیال خانواده‌ها از محیطی که فرزندانشان در حال مهارت‌آموزی هستند، راحت شود و بدانند که در این محیط کارها، امنیت کامل کار برای فرزندان وجود دارد.

وی بیان کرد: مدارس عالی مهارت در دانشگاه آزاد اسلامی راه‌اندازی شد که با فراخوان در دانشگاه و جامعه یک مدرسه عالی مهارت افتتاح می‌شود و دوره‌های عالی مهارت به مدت زمان‌های خاص در این مدارس برگزار می‌شود تا نیرو‌های دوره دیده داشته باشیم که دانشگاه آزاد اسلامی پیشتاز در این مورد است.

معاون تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: جامعه با افزایش سطح سواد جوانان نمی‌تواند آنان را مشغول به کار کند؛ اما با آموزش مهارت می‌توان در اشتغال جوانان سهم داشت و بعضی از مهارت‌هایی که در مدرسه عالی مهارت منتقل می‌کنند سریعاً بازخورد دارد و می‌توانند جذب بازار کار و مشغول به کار شود و این مهم وقتی محقق می‌شود که باید مبتنی بر نیاز حرکت کرد و با نیازسنجی و معرفی رشته‌های مورد نیاز در تبیین و انتخاب رشته‌ها به دلیل جذابیتی که دارند نیازسنجی کنیم.

 نادی مطرح کرد:‌باید شبکه استادان رشته‌ها درگیر کار شوند با گفتمان استادان باید رشته‌های خود را در مدارس معرفی کنند با اعلام نیاز توسط جامعه، رشته‌های مورد نیاز فعال شوند و درباره جذب دانشجویان پیگیر باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا دانشجویان را با فرصت‌های شغلی جدید آشنا می‌کند
  • کریمی سرپرست دبیر کلی فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی شد
  • طهرانچی: مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را طراحی کرده‌ایم/ آفت مدارس آموزش حافظه‌محور است
  • بازدید دکتر طهرانچی از ششمین جشنواره فرهیختگان جوان
  • آفت مدرسه‌ها آموزش حافظه‌محور است/ مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را طراحی کرده‌ایم
  • جشنواره فرهیختگان جوان با رقابت بیش از ۲ هزار دانش‌آموز آغاز شد
  • توجه به تربیت رکن اساسی سیاست‌های فرهنگی دانشگاه است
  • دانشکده‌های مهارت برای تأمین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند
  • طهرانچی: معماران دانشگاه آزاداسلامی پروژه مسکن دانشگاه را طراحی می‌کنند
  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند