Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: بیشترین سهم اعتبارات در سال جاری به تکمیل طرح‌های آموزشی مشارکتی با خیرین اختصاص دارد.

به گزارش ایسنا، مهرالله رخشانی‌مهر در نشست هم‌اندیشی مدیران کل آموزش و پرورش، نوسازی مدارس، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و روسای پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان استان‌های سراسر کشور و رییس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی،  با بیان اینکه همه ما مدیون معلمان و فرهنگیان هستیم، به تعامل و ارتباط بسیار خوب سازمان نوسازی مدارس با سایر زیر مجموعه‌های وزارت آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: ردیف‌های اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای طرح‌های سازمان نوسازی مدارس ، در پیوست ۱ بودجه امسال مجموعا ۵۸۰۰ میلیارد تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه بیشترین سهم اعتبارات مربوط به ردیف تکمیل پروژه‌های مشارکتی با خیرین است، اظهار کرد: براساس جدول قانون بودجه ۱۴۰۱، امسال ما امکان شروع و احداث پروژه جدید را از محل منابع ملی نداریم.

رخشانی‌مهر افزود: طرح‌هایی که کلنگ زنی شود از محل منابع استانی تامین اعتبار می‌شود که ابتدا در شورای برنامه‌ریزی شهرستان و بعد استان تصویب و ابلاغ شده ‌است.

وی این روند را ناشی از بخشی نگری و اعمال نظر و سلیقه در برنامه‌ریزی و اجرای طرح‌ها دانست و از مدیران استانی خواست در این خصوص اعمال نظارت و مدیریت جدی داشته باشند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با تاکید بر اینکه به هیچ عنوان امکان جابجایی اعتبارات و سهم بین استان‌ها وجود ندارد، خاطرنشان کرد: توزیع اعتبارات درون استانی نیز باید توازن و تناسب داشته و براساس مطالعات و نیازسنجی واقعی باشد.

وی مجموع اعتبارات مدرسه‌سازی را با احتساب ردیف‌های متفرقه ۱۳ هزار و۵۰۰ میلیارد تومان برشمرد و تصریح کرد: آمادگی داریم از سر جمع این اعتبارات، تا جایی‌ که امکان قانونی وجود داشته باشد به تکمیل طرح‌های دانشگاه فرهنگیان اختصاص دهیم و در سفرهای استانی رییس جمهور نیز مصوبات خوبی برای این دانشگاه حاصل شده است.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، رخشانی‌مهر در ادامه ابراز آمادگی کرد تجارب سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در حوزه معماری ایرانی، اسلامی و طراحی فضاها در اختیار دانشگاه فرهنگیان و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قرارگیرد و در زمینه فنی و اجرایی نیز مشاوره های مورد نیاز داده شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مدرسه سازی سازمان نوسازی مدارس سازمان نوسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۹۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از ۴۰ خیرمدرسه ساز در چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری با اشاره به مشارکت ۴۰۰ خیر در مدرسه سازی چهارمحال و بختیاری گفت: این تعداد خیر تاکنون بیش از ۴۰۰ فضای اموزشی، پرورشی و ورزشی را احداث و در اختیار آموزش و پرورش قرارداده اند.
آقای کریمی افزود: ۸۲ مدرسه در استان توسط خیرین در دست احداث است که تعهد خود را پرداخت کرده اند و با تأمین ۵۰۰ میلیارد تعهد دولت به زودی به بهره برداری می‌رسند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز باتاکید به کمبود هزار کلاس درس افزود: ۲۰ مدرسه نیمه تمام در استان وجود دارد که سهم دولت پرداخت شده و برای تکمیل آنها مشارکت خیرین ضرورت دارد. آقای امیریان ابراز امیدواری کرد با جشنواره ۲۶ خیرین مدرسه ساز استان تکمیل این طرح‌ها توسط خیرین تسهیل و تسریع شود.
مدیرکل روابط عمومی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در این جشنواره مشارکت خیرین برای ساخت مدرسه در دو سال و نیم اخیر را ۵۰ درصد اعلام کرد و گفت: دراین مدت با مشارکت خیرین و دولت ۳۱ هزار و ۸۷۷ کلاس درس در کشور ساخته شد.
وی ساخت ۲۰۰ مدرسه در مقیاس بزرگ درکشور در برنامه هفتم توسعه، توجه به مدرسه به عنوان کانون پیشرفت توسعه محله، توجه به معماری ایرانی و هویت بخشی به مدارس را از جمله راهبرد‌های سازمان مطبوعش درسال جاری دانست.
خواجه صالحیانی گفت: این مهم محقق نمی‌شود مگر با مشارکت جدی خیرین مدرسه ساز.
استاندار چهارمحال و بختیاری نیز اعتبارات سفر‌های استانی رئیس جمهور را برای مدارس استان ۷۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: با جذب این اعتبارات قطعا مدارس کانکسی و غیراستاندار از چرخه آموزش و پرورش حذف و مدارس مستحکم و مطابق با استاندارد‌های ملی جایگزین خواهد شد.
در جشنواره ۲۵ خیرین مدرسه ساز در استان چهارمحال و بختیاری ۶۴ میلیارد تومان متعهد شدند که تا کنون ۷۰ درصد آن محقق شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دانلود

دیگر خبرها

  • پیگیری لایحه تقویت مدارس دولتی/ احداث روزانه ۸ مدرسه در کشور
  • تحویل حدود ۱۲ هزار کلاس درس به دانش‌آموزان در مهر ۱۴۰۳
  • ساخت ۴۳ مدرسه با حدود ۲۰۰ کلاس درس در استان مازندران
  • تلاش برای تحویل ۱۲ هزار کلاس درس تا پایان امسال
  • تجلیل از ۴۰ خیرمدرسه ساز در چهارمحال و بختیاری
  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیاز به مقاوم سازی دارند
  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیازمند مقام سازی هستند
  • استانداردسازی ۱۱۰ مدرسه در چهارمحال و بختیاری
  • احداث ۲۰۰ مدرسه بزرگ‌مقیاس در کشور
  • لزوم مقاوم‌سازی ۱۰۰۰ کلاس درس در چهارمحال و بختیاری